Kaliteli Paylaşımın Tek Adresi DriverAlemi.Com
Windows 7 icinde Seven Transformation Pack 1.0 Resimli Kurulum konusu , Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin sürüm adayı versiyonunu kullanmak istemeyen kullanıcılar için hazırlanmış ve Windows XP işletim sisteminde çalışan Seven Transformation ***** sisteminizin özelliklerine bağlı olarak Windows 7'nin birçok ...
|
|||||||
|
|
#1 (permalink) |
![]() Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin sürüm adayı versiyonunu kullanmak istemeyen kullanıcılar için hazırlanmış ve Windows XP işletim sisteminde çalışan Seven Transformation ***** sisteminizin özelliklerine bağlı olarak Windows 7'nin birçok masaüstü özelliğini bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde getiriyor ![]() Windows XP veya 2003 işletim sistemi kullanıyorsanız ve Windows 7'nin arayüzünü kullanmak istiyorsanız kurabileceğiniz bu masaüstü teması ile eski işletim sisteminiz yeni bir Windows 7 görünümüne sahip olabilir Sürekli olarak geliştirilen uygulama Windows 7'nin sahip olduğu birçok kullanıcı arayüzü özelliği bilgisayarına kurmak isteyen Windows XP kullanıcıları için güzel bir seçenek ![]() * Boot/Başlangıç Ekranı * Açılış/Giriş Ekranı * Yeni msstyles dosyaları (Görsel tarzda) * Yeni masaüstü ve dosya ikonları * Yeni araç çubuğu ikonları * İşlem diyalog ekranı * Ses şeması * Sistem çubuğu ekranı * Yeni ekran kağıtları * Windows 7'nin popüler özellikleri * Ve çok daha fazlası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resimli Kurulum ![]() XP için yeni temalar için, önce Uxtheme ![]() ![]() Artık kuruluma başlayabilirsiniz İlk yapmanız gereken, resimdeki onay kutusunu temizlemek olacak![]() "Install Seven Transformation Pack" kutusunu işaretleyin ![]() ![]() Şimdi de ekran ayarlarını yapın ![]() ![]() Şimdi de iki kurulum modundanbirini seçin ![]() ![]() Bu adımda değirmesini istediğiniz XP bileşenlerini seçmeniz gerekiyor ![]() ![]() Şimdi de hangi yazılım paketlerinin kurulacağına karar verin ![]() ![]() Her tema paketi gibi, Seven Transformation Pack de bazı riskler içeriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece biraz sabır ![]() ![]() Kurulum tamamlamndığında sizi bu pencere karşılayacak ![]() ![]() İşte her şey hazır; XP'nizi Windows 7 görünümünde kullanmaya başlayabilirsiniz ![]() Alıntıdır *
Konu SİMAR tarafından (09-29-2009 Saat 04:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Sponsor RekLam Sitemiz |
|
![]() |
| Tags: kurulum, resimli, transformation |
| Etiketler |
| kurulum, pack, resimli, transformation |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |